Leuk dat je wilt deelnemen aan één of meerdere fairs. We verzoeken deze informatie goed te lezen!

Op deze pagina vind je de inschrijfformulieren voor deelname aan de fairs van eBizz events. Vul deze a.u.b. zo volledig mogelijk in en druk vervolgens op verzenden. Zodra je het formulier hebt verzonden ontvang je direct een bevestiging per mail. Dit is je inschrijfbevestiging! Bewaar deze goed voor je administratie.  Heb je geen mailbevestiging ontvangen neem dan even even contact op met 06-53326779 ter controle! 
Wij zien je inschrijving als een serieuze handeling en gaan ervan uit dat je deze instelling deelt. Advies: Noteer je inschrijvingen én bewaar je bevestiging goed! We hanteren de Algemene Voorwaarden.  

Onze werkwijze:

Nadat je inschrijving is verzonden gaan we kijken of hetgeen je aanbiedt past binnen de thema’s met de thema’s: Lifestyle, Streekproducten, Kunst en Ambacht. Verder letten we op uitstraling en aankleding. We kunnen niet 100% exclusiviteit verstrekken per productcategorie. Wel letten we erop dat niet dezelfde merken/soorten te veel aanwezig zijn in verhouding van het aantal deelnemers. We hanteren de datum van inschrijving indien van toepassing. Wij nemen contact op als we nog vragen hebben. 

De fairs worden administratief één voor één afgewerkt. De factuur voor deelname wordt enkele weken voor aanvang verzonden, je wordt vriendelijk verzocht om deze dan per omgaande te voldoen. Je ontvangt een factuur van eBizzConsultancy.

Houdt a.u.b. je spam map in de gaten. Het gebeurt helaas regelmatig dat de mail daarin verdwijnt wat voor veel onduidelijkheid kan zorgen. 

Iedere fair wordt met zorgvuldigheid en aandacht ingericht en ingetekend. Wij willen dat je een zo optimaal mogelijke verkoop locatie hebt. Is je betaling niet binnen, word je niet ingetekend. In geval van annulering hanteren we de Algemene Voorwaarden. 

We voeren controle en selctie uit op presentatie en assortiment. eBizz events zijn themamarkten en geen braderieen. 

Enkele dagen voor aanvang van de markt wordt op de website een briefing geplaatst op de pagina van het evenement. Hierin worden alle details en eventuele bijzonderheden vermeld. Je krijgt hiervan een melding.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je ons altijd bereiken.

We zien je graag bij eBizz events.

Koos Visser

De inschrijfformulieren