Meer rendement met online verkopen

Natuurlijk wil je graag meer bestellingen en omzet genereren. Mensen die actief op zoek zijn naar jouw producten en op het punt staan om deze te kopen, een meer ideale bezoeker is er bijna niet. Om te zorgen dat deze potentiële klanten een aankoop bij jouw bedrijf doen is het belangrijk om goed vindbaar te zijn! Maak dus je website rendabel.

Bereik jouw potentiële klant wanneer deze een aankoop wil doen

Wanneer een potentiële klant heeft besloten om een aankoop te doen zijn er verschillende manieren om deze te bereiken. Een zeer groot deel gebruikt de zoekmachine Google om het juiste product en aanbieder te vinden. Binnen Google zijn er verschillende mogelijkheden om naar voren te komen.

SEO / Content

Google Adwords

Google Shopping

Google Remarketing for Search

Naast een zeer goede zichtbaarheid in de belangrijkste zoekmachine kan remarketing via bijvoorbeeld Facebook je klant helpen om over de streep getild te worden en het product toch bij jou aan te schaffen.

Optimaliseer het aankoopproces

Wanneer een klant op jouw website of webshop terecht is gekomen wil je niet dat deze vertrekt zonder een aankoop te doen. Om dit te voorkomen is het van belang om ervoor te zorgen dat jouw potentiële klant snel en gemakkelijk informatie kan vinden over jouw producten. Je wilt het de klant zo makkelijk mogelijk maken om over te gaan tot actie.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen om meer verkopen te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij bieden maximale kwaliteit en rendement

Om dat vrijwel zeker te kunnen stellen willen wij eerst je website screenen.Is hij door ons gebouwd, dan is het geen probleem. Is hij niet door ons gebouwd dan gaan we eerst een screening uitvoeren of de site voldoet aan de eisen om maximaal rendement te kunnen halen. We houden namelijk niet van broodjes aap. Als je met ons in zee gaat, krijg je de screening gratis. Wil je gewoon weten of je site voldoet en verder niet, dan rekenen we €75,- voor een screening. 

eBizz SocialMedia pakketten
Aanvraag voor een maatwerk pro voorstel Google adwords of Facebook targeting